Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pregled tjedna Ivane Petrović

Jedan od milijun primjera zbog kojih nas od zakona naše zemlje treba biti strah

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sastala se radna skupina za izradu novog ovršnog zakona, rak rane, svojevrsnog oblika legalizirane korupcije, protivnog Ustavu i europskoj praksi, zakona koji uveliko kumuje iseljavanju, a neke je i otjerao u smrt.

U skupini umjesto neovisnih eksperata sjede bilježnici, odvjetnici. Uglavnom svi koji o tome ne bi trebali odlučivati. Nevjerojatna je ta žilavost nedostatka političke volje da se legalizirana pljačka naroda ne vrati na pozicije iz 2010. te i institut javnog ovršitelja. Ovako ili onako pogoduje se interesnoj hobotnici.

Pročitajte i ovo Tihomir Cipek, Marija Miholjek i Saša Kopljar Dan nakon izbora Tko je u boljoj poziciji i kakva sudbina čeka onoga tko ne sastavi Vladu?: "Neki su ogorčeni, ali drugi..." Dino Goleš, voditelj Dnevnika Nove TV As iz rukava Dnevnik Nove TV s Pantovčaka: "Politička partija pokera tek je počela, ulog su ključevi Banskih dvora"

A kad smo kod ovrhe, DVD Luka bi zbog toga trebao u stečaj. Ovršio ih ZAMP za neplaćanje tantijema za glazbu, za prostor koji uopće nije u vlasništvu DVD-a. To je jedan od milijun primjera zbog kojih nas od zakona naše zemlje treba biti strah.

Cijeli pregled tjedna Ivane Petrović pogledajte u videoprilogu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene