Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Jean-Claude van Damme posjetio specijalce u Lučkom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zvijezda akcijskih filmova, belgijski glumac Jean-Claude van Damme danas je u društvu svojeg hrvatskog domaćina, majstora borilačkih vještina Mirka Filipovića, posjetio pripadnike Antiterorističke jedinice Lučko.

''Ovaj posjet je bio veliko iznenađenje za sve pripadnike ATJ Lučko te je većina iskoristila priliku uživo upoznati svojeg filmskog junaka i fotografirati se s njim", navodi MUP na svojim internetskim stranicama.

Pročitajte i ovo Gužve na Lučkom - 4 Gust promet Gužve nakon udarnog turističkog vikenda: Prema Lučkom nastala kilometarska kolona gužva na autocesti Nema rješenja HAC objasnio zašto se stvaraju kilometarske kolone: "Povećali smo broj traka i uveli novost na naplatne kućice, ali..."

Nakon upoznavanja sa zapovjednicima i ostalim specijalcima Cro Cop i Van Damme prisustvovali su pokaznim vježbama pripadnika ATJ Lučko, a obojica su mogli pokazati svoje umijeće u gađanju statičnih meta.

"Iskustvo koje je Mirko Filipović stekao još kao policijski službenik presudilo je u njegovu korist, te se Mirko pokazao boljim u preciznosti gađanja", navode u MUP-u.

Dodaju da je Van Damme bio "impresioniran prikazom borilačkih vještina pripadnika ATJ Lučko te njihovom spremnošću da s obzirom na zatečene okolnosti reagiraju profesionalno u svakom trenutku".

Belgijski glumac također je odao počast poginulim pripadnicima ATJ Lučko, pa je ispred spomen ploče zapalio svijeću.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene