Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nove kazne

Javni WC - koštao milijun i pol kuna, a ne koristi se!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dosta se proteklih dana raspravlja o novim kaznama za kršenje javnog reda i mira. Vlada je odlučila postrožiti sankcioniranje neprimjerenog ponašanja na javnim površinama. Obavljanje nužde tako će se ubuduće kažnjavati s 2.000 kuna.

WC na zagrebačkom okretištu Dubec, ne radi puno radno vrijeme, a plaćen je milijun i pol kuna. 'Ja sam tu konstantno. Neću pretjerivati, ali ako radi tjedan dana u mjesecu i to je puno rečeno. Ostalih dana ne može se otvoriti, nešto s bravama nije u redu', kaže taksist Ivan.

Pročitajte i ovo Državni inspektorat i kazne; ilustracija - 1 Skup Uskrs Kažnjeni zbog jaja i kolača: To su najblaže kazne, mogli su platiti 3900 eura Ilustracija Zaštita prirode Dobro razmislite kad vidite visibabu da ne biste izvisili za 26.500 eura

>> Golotinja, nužda na javnom mjestu, kartanje za novac, prosjačenje... Evo za što će se plaćati kazne!

Građani se onda posluže prostorom iza WC-a. S javnim WC-om kod Jelačićevog trga sve je u redu. Na Gornjem gradu nema WC-a. Nema ga ni u Zadru, sva tri javna WC-a su zaključana.

Riječani su sa svojim javnim WC-om zadovoljni. Kažu da je sve čisto i lijepo. Što se za ulaze ne bi moglo reći. Ljudi po haustorima obavljaju nuždu. Tamo policija neće naplatiti kaznu, ali bi mogao kažnjavati ljutiti stanar.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene