Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U čast nogometašima

Javni prijevoz u Zagrebu danas besplatan: Pogledajte gdje se ni parking neće naplaćivati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zagrebu će zbog dočeka Hrvatske nogometne reprezentacije javni prijevoz do kraja dana biti besplatan, kao i parkiranje osobnih vozila na parkiralištima Gredelj- Strojarska i Paromlin.

"U čast Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, kojoj se u metropoli priprema veličanstven doček, odlukom gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića, javni će prijevoz u Zagrebu večeras od ponoći pa sve do kraja sutrašnjega dana biti u potpunosti besplatan", stoji u priopćenju iz Gradske uprave.

Pročitajte i ovo Mislav Bago i Ivana Brkić Tomljenović (Foto: Dnevnik.hr) Emocije na vrhuncu Mislav Bago s Trga bana Jelačića: "Sjećam se '98., ali ovo... Ovo će biti za pamćenje" Navijači na Tgru (Foto: dnevnik.hr) Veličanstveni doček Svi putevi vode u Zagreb: Navijači iz svih dijelova Hrvatske stigli na doček Vatrenih

Time se, ističu, dodatno olakšava dolazak navijača iz svih dijelova Hrvatske, ali i drugih zemalja, do središnjeg gradskog trga, kao i cjelodnevni boravak u Zagrebu.

Zbog očekivano velikog broja ljudi, osobito u gradskom središtu, iz Gradske uprave apeliraju da se u centar grada dolazi isključivo javnim prijevozom.

Posebna parkirališna mjesta, posebice za autobuse, osigurana su na zapadnoj i istočnoj strani Zagrebačkog velesajma, odakle će voziti izvanredna linija ZET-a do terminala Glavni kolodvor.

Parkiranje osobnih vozila bit će besplatno na parkiralištu Gredelj-Strojarska, gdje je raspoloživo 500 parkirališnih mjesta, kao i na parkiralištu Paromlin, s također više od 500 mjesta te ispred Robnih terminala na Jankomiru. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene