Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Janici produžen ugovor o povlaštenom najmu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Janici Kostelić je na sjednici Gradskog poglavarstva produljen ugovor o povlaštenom najmu gradskog stana na iduće tri godine. Potez najtrofejnije hrvatske sportašice izazvao je i odobravanja i zgražanja.

Ona je pronijela glas Hrvatske, ali što je previše - previše je. Neki smatraju da je to nemoralno.

Pročitajte i ovo Jahorina ni Bosna nije što je bila Cijene na skijalištima u susjednoj zemlji odletjele u nebo! "Sad je trenutak da hitno reagiramo" Ilustracija 28 kvadrata Cijena najma garsonijere izazvala brojne reakcije: "Ovo je vic mjeseca"

Tri stana u Rijeci, kuća i stan u Zagrebu. Ovaj posljednji u gradskom je vlasništvu. Na zahtjev četverostruke olimpijske pobjednice i peterostruke svjetske prvakinje stan ostaje njezin. Janičin zahtjev podržavaju gradski Ured za kulturu i sport i Hrvatski skijaški savez.

'Janica je i danas promotor hrvatskog sporta, dakle ona se i dalje bavi promocijom hrvatskog skijanja', rekao je Srećko Ferenčak.

Kako bi postala korisnicom gradskog stana Janica izjavljuje da ne posjeduje nekretnine u Hrvatskoj. S druge strane, kozmetičkom salonu koji je otvorila u Rijeci završivši karijeru dobro ide.

Sporni stan nalazi se u jednoj od novoizgrađenih četverokatnica zagrebačkog naselja Borovje. Kako kažu u Uredu za imovinsko pravne poslove, oni nisu tu da kontroliraju koristi li se stan ili ne. 

Janica Kostelić danas nije bila dostupna za komentar.

No, oglasila se na svojoj službenoj stranici kad su je i najzagriženiji obožavatelji pitali o čemu je zapravo riječ:

'Svašta po novinama se uvijek piše. Taj stan sam ja, kao, dobila na korištenje od Grada. Doduše, nisam ga ni tražila, nego su oni tako odlučili... A hvala!'

Više u video prilogu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene