Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tvrtka iz Solina

Suprug predsjednice nije dugo bio nezaposlen: Jakov Kitarović dobio novi posao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ugovor koji je Jakov Kitarović potpisao s AD Plastikom, jest na neodređeno vrijeme.

Jakov Kitarović, suprug hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, od 22. veljače počeo je raditi u domaćoj tvrtki AD Plastik iz Solina. Dobio je posao savjetnika za korporativnu sigurnost u toj tvrtki, a radno mjesto mu je u Zagrebu, u poslovnici AD Plastika.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SLAVI ROĐENDAN Kolinda Grabar-Kitarović oglasila se na Facebooku: "Pozdravljam vas sve iz svojega privremenog ureda, s balkona" Slika nije dostupna Traže odgovore HSS: "Predsjednice, dužni ste reći tko je vašem suprugu nudio braniteljski status!"

Potvrdu te informacije dobili smo od Lori Vitajić, komunikacijske savjetnice tvrtke AD Plastik. Ne zna se za koju plaću će suprug Predsjednice raditi, no nije mu dugo trebalo da pronađe novi posao, nakon što mu je 15. siječnja istekao ugovor sa zagrebačkom tvrtkom Reversing Labs.

Ugovor koji je potpisao s AD Plastikom je na neodređeno vrijeme.

Tvrtka AD Plastik najveći je hrvatski proizvođač plastičnih dijelova za automobilsku industriju. Društvo je nastalo 1992. godine izdvajanjem iz bivše Jugoplastike, da bi se 1996. godine oblikovalo kao dioničko društvo, pod današnjim imenom. Privatizirano je 2001. godine, na bazi tzv. programa radničkog dioničarstva, koji je uspješno realiziran, stoga su djelatnici AD Plastik-a danas vlasnici skoro jedne petinе dionica svoje kompanije, stoji na web stranicama te tvrtke.

AD Plastik ima poslovnice u Hrvatskoj, Sloveniji, Rusiji, Rumunjskoj i Srbiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene