U srijedu posljepodne snažno nevrijeme zahvatilo je zapadni dio Zagreba, Svetu Nedelju i Samobor. Padala je jaka tuča, no iznad starog grada u Samoboru nakon nje se pojavila predivna duga.

Galerija


Snažno nevrijeme pogodilo je zapadni dio Zagreba i okolicu prema Samoboru. Padala je tuča i puhao snažan vjetar, no kad je nevrijeme stalo na nebu iznad Samobora pojavila se predivna duga.

Vezani članci Konferencija za medije Stožera Grada Zagreba Sandra Šikić upozorila: "U Zagrebu 2043 slučaja čekaju epidemiološku obradu. Moramo mijenjati strategiju praćenja epidemije" Cestovni prijevoznici prosvjeduju 150 kamiona paraliziralo promet u Zagrebu: "Vrijeme je da se glas prijevoznika čuje i da Vlada prihvati naše prijedloge"

"Trajala je 5-6 sekundi i nestala. Snimio sam je sa svog prozora, a ispod nje je stari grad. Bilo je grozno nevrijeme", rekao nam je autor fotografije Romeo Ibrišević.

Duga iznad Samobora
Duga iznad Samobora Foto: Romeo Ibrišević

Nevrijeme je bilo i na Kvarneru gdje se u srijedu poslijepodne stvorila se ogromna pijavica. Nešto ranije u dijelovima Istre padala je jaka tuča.