Obavijesti Video Pretražite Navigacija
detalji iz života

Jadranka Kosor predstavila je svoju knjigu "Premijerka": "Nije obračun ni s kim. Istina nikad nikoga ne smije uvrijediti"

Jadranka Kosor predstavila je svoju knjigu "Premijerka" u kojoj je razotkrila i svoju emotivnu stranu spominjući djetinjstvo, djevojački život i brakove...

Nekadašnja predsjednica HDZ-a i hrvatske Vlade Jadranka Kosor predstavila je svoju knjigu "Premijerka". U njoj iznosi detalje brojnih političkih susreta i odluka, ali i zakulisnih političkih igara. Razotkrila je i svoju emotivnu stranu spominjući djetinjstvo, djevojački život i brakove, a bez uljepšavanja opisuje i traume koje su obilježile njezin život.

Pročitajte i ovo Krešendo: Jadranka Kosor podcast Krešendo Bivša premijerka otkrila kako je izgledalo sastavljanje lista: ''Jadranka Kosor pronađena gola na vrhu zgrade, naišao je Šeks...'' Predstavljena knjiga Diplomatski pečat - 1 KOAUTORICA I IVANA PETROVIĆ Predstavljen Diplomatski pečat: "Svih velikih vojnih operacija poput Bljeska i Oluje ne bi bilo bez diplomatske pripreme"

"Nije obračun ni s kim, nego je knjiga evo o jednom životu. Vjerujem da će biti pitka, vjerujem da će se osobito svidjeti ženama jer govori među ostalim kako je biti žena u politici", kazala je Kosor koja smatra da ne bi trebalo biti povrijeđenih ega u HDZ-u.

"Istina nikad nikoga ne smije uvrijediti i ne može uvrijediti", kaže Kosor.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene