Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Divim se uspješnim i snažnim ženama'

Jadranka Kosor popila kavu s Miss Universe čiji je idol

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova Miss Universe Natalija Prica nedavno je izjavila kako joj je idol premijerka Jadranka Kosor te kako bi ju željela upoznati. Želja joj se danas i ispunila kada je novu Miss u zagrebačkom hotelu Westin posjetila upravo premijerka Kosor.

Nataliju više zanima učenje i polaganje ispita od večernjih izlazaka, već dulje vrijeme sretno je zaljubljena i divi se uspješnim i jakim ženama.

Pročitajte i ovo Sheynnis Palacios Kraljica ljepote Manekenka u bikiniju i balskoj haljini postala državni neprijatelj broj jedan: Izbor za Miss Universe ugrozio diktatora zemlje pobjednice Jadranka Kosor predstavila knjigu, ilustracija - 1 Predstavljanje knjige Jadranka Kosor za Dnevnik Nove TV: "Cijeli život, pogotovo u tom političkom životu, bila sam sama"

'Moram priznati da sam bila u šoku kad su me proglasili pobjednicom jer bilo je toliko lijepih cura' još uvijek prebirući dojmove priča 22-godišnja Zagrepčanka. Hodanje u visokim potpeticama, badićima i večernjim haljinama svladala je još prije šest godina kada se počela baviti manekenstvom.

'Povjerenje i osjećaj sigurnosti bitni su mi faktori u vezi i, naravno, obostrana ljubav' kaže Natalija. Prije no što počne s ozbiljnim pripremama za svjetski izbor ljepote Miss Universe 2011. koji će se održati u Brazilu 12. rujna, Natalija želi riješiti zadnja dva ispita na četvrtoj godini stomatologije. 'Za dva dana imam jedan ispit i ne preostaje mi drugo nego da probdijem ove dvije noći' s uzdahom kaže nastavljajući:

'Iako je težak fakultet, opet bih ga odabrala jer su mi mama i teta stomatologinje i oduvijek sam sanjala o tom pozivu. Jakim ženama oduvijek se divi jer one puno više ulože u svoj uspjeh od muškaraca i zato je njen idol premijerka Jadranka Kosor. 'Voljela bih je upoznati, zbilja se divim njenoj snazi, moj je idol', kaže Natalija. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene