Nova Miss Universe Natalija Prica nedavno je izjavila kako joj je idol premijerka Jadranka Kosor te kako bi ju željela upoznati. Želja joj se danas i ispunila kada je novu Miss u zagrebačkom hotelu Westin posjetila upravo premijerka Kosor.


Nataliju više zanima učenje i polaganje ispita od večernjih izlazaka, već dulje vrijeme sretno je zaljubljena i divi se uspješnim i jakim ženama.

Vezani članci Jadranka Kosor - 5 Jadranka Kosor otkrila što joj je poklonio jedan tviteraš: "To mi je bio jedan od najljepših trenutaka prošle godine" Alemka Markotić i Natalija Prica I Alemka Markotić i Bandićeva zastupnica Natalija Prica bore se za titulu ''Zagrepčanka godine''

'Moram priznati da sam bila u šoku kad su me proglasili pobjednicom jer bilo je toliko lijepih cura' još uvijek prebirući dojmove priča 22-godišnja Zagrepčanka. Hodanje u visokim potpeticama, badićima i večernjim haljinama svladala je još prije šest godina kada se počela baviti manekenstvom.

'Povjerenje i osjećaj sigurnosti bitni su mi faktori u vezi i, naravno, obostrana ljubav' kaže Natalija. Prije no što počne s ozbiljnim pripremama za svjetski izbor ljepote Miss Universe 2011. koji će se održati u Brazilu 12. rujna, Natalija želi riješiti zadnja dva ispita na četvrtoj godini stomatologije. 'Za dva dana imam jedan ispit i ne preostaje mi drugo nego da probdijem ove dvije noći' s uzdahom kaže nastavljajući:

'Iako je težak fakultet, opet bih ga odabrala jer su mi mama i teta stomatologinje i oduvijek sam sanjala o tom pozivu. Jakim ženama oduvijek se divi jer one puno više ulože u svoj uspjeh od muškaraca i zato je njen idol premijerka Jadranka Kosor. 'Voljela bih je upoznati, zbilja se divim njenoj snazi, moj je idol', kaže Natalija. (Agencija VLM)