Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pala kava

'Pozdrav iz Sabora! Vaše cvrkutačice!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jadranka Kosor i Anka Mrak Taritaš sjele su na kavu, a susret iskoristile za fotografiranje i djeljenje fotografije s fanovima na društvenim mrežama.

Bivša premijerka Jadranka Kosor i ministrica graditeljstva Anka Mrak Taritaš u četvrtak su popile kavu koju su prije tjedan dana dogovorile putem društvenih mreža.

Pročitajte i ovo Jadranka Kosor objava na društvenim mrežama Bivša čelnica HDZ-a "predstavila svoju listu za izbore": "Do pobjede!" Slika nije dostupna "Pozdrav lajni" Ministar Ćorić otvorio račun na Twitteru, zapratite ga odmah! Jedan je detalj svima zapeo za oko, fore i sprdnje samo se nižu

Jadranka Kosor: Voljela bih ostati u politici ali još ne znam s kim

U saborskom su kafiću dame uživale u ispijanju kave, a trenutak su iskoristile i za fotografiranje. No, kakav bi to susret bio da nije objavljen na omiljenoj društtvenj mreži saborske zastupnice Jadranke Kosor.

 

 

Najpoznatija 'tviterašica' u Hrvata, Jadranka Kosor, najprije je na svojem profilu napisala kako se nalazi u kafiću, a potom je uslijedila fotografija s kave. Mrak Tritaš i Kosor nasmješile su se u kameru i poslale poruku iz saborskog kafića: 'Pozdrav iz Sabora! Vaše cvrkutačice!'.

 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene