Agrokor mijenja ime, potvrdio je to Vladin povjerenik Fabris Peruško. No, kada će ga promjeniti i kako će se taj koncern zvati, još nije odlučeno, izjavio je to nakon susreta s premijerom Plenkovićem.

Galerija


Pohvalio se kako Agrokor radi bolje nego ikada, a i Vlada je u svom redovitom izvješću naglasila kako je aktivacijom lex Agrokora spašeno gospodarstvo. Ministar gospodarstva Darko Horvat rekao je kako se do kraja godine očekuje odluka Visokog trgovačkog suda kako bi se moglo započeti s implementacijom nagodbe.

Vezani članci Milan Bandić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Bandić zaprijetio Vladi: "Moji zastupnici neće dizati ruke u Saboru ako se ne povećaju plaće prosvjetarima" Andrej Plenković (Foto: Marin Tironi/PIXSELL) Vlada odgovorila sindikatima: "Ponudili smo najviše što je trenutno moguće"

Vladin izvanredni povjerenik Fabris Peruško rekao je kako izvanredna uprava ima viziju o tome kako razvijati Agrokor. „Ako je ta vizija u skladu s onime što budući vlasnici žele, spremni smo o tome razgovarati“, naglasio je Peruško.

 Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr