Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod Plenkovića

Peruško se hvali: "Agrokor mijenja ime i posluje bolje nego ikad"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Agrokor mijenja ime, potvrdio je to Vladin povjerenik Fabris Peruško. No, kada će ga promjeniti i kako će se taj koncern zvati, još nije odlučeno, izjavio je to nakon susreta s premijerom Plenkovićem.

Pohvalio se kako Agrokor radi bolje nego ikada, a i Vlada je u svom redovitom izvješću naglasila kako je aktivacijom lex Agrokora spašeno gospodarstvo. Ministar gospodarstva Darko Horvat rekao je kako se do kraja godine očekuje odluka Visokog trgovačkog suda kako bi se moglo započeti s implementacijom nagodbe.

Pročitajte i ovo Ilustracija od utorka Loše vijesti za vozače, poskupljuje gorivo: Ovo su nove cijene Andrej Plenković, Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Govorio i o obnovi Plenković poslao poruku BiH pa poručio: "Naša flota jedna je od najvažnijih na Mediteranu"

Vladin izvanredni povjerenik Fabris Peruško rekao je kako izvanredna uprava ima viziju o tome kako razvijati Agrokor. „Ako je ta vizija u skladu s onime što budući vlasnici žele, spremni smo o tome razgovarati“, naglasio je Peruško.

 Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene