Izvanredne vijesti Nove TV donijele su najnovije informacije vezane uz najveću pomorsku tragediju u proteklom desetljeću koja se dogodila kod Dubrovnika, a u kojoj su živote izgubile dvije osobe.


Dvije osobe su poginule, a za pet se traga nakon teške pomorske nesreće u kojoj su se u utorak navečer sudarili službeno plovilo Lučke kapetanije Dubrovnik i gumenjak s više članova posade.

Vezani članci Brojenje novca Pravnik koji je prijavio Josipu Lisac zbog izvedbe himne kazneno prijavljen: Bolesnog muškarca oštetio za više od 2,5 milijuna kuna Aktivna Hrvatska - 1 Dubrovnik vježba na tvrđavi Sv. Ivana uz Aktivnu Hrvatsku i Lukreciju Dragić

Službeni brod lučke kapetanije Dubrovnik "Danče" u utorak se u 21:20 sati sudario u Koločepskom kanalu s gumenom brodicom nepoznate registracijske oznake na kojoj su bili ugostiteljski djelatnici hrvatskog državljanstva, ukupno 9 osoba.

Pomorska nesreća dogodila se u trenutku dok je službeni brod LK Dubrovnik bio angažiran u akciji hitnog medicinskog transporta prema otoku Mljetu.

Na poziciji nesreće iz mora su spašene dvije osobe s manjim tjelesnim ozljedama, a dvije pronađene osobe su mrtve. Za ostalih pet osoba intenzivno se traga.

U potražnu akciju za nestalima uključena su tri plovila LK Dubrovnik s liječničkom pratnjom, službeni policijski brod te motorni trajekt Hanibal Lucić.

Izvanredne vijesti pogledajte u priloženom videu.