Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pozvali DORH da reagira

Davor Bernardić: "Ostavkom Dalić ova priča ne završava, već tek počinje. Afera Fimi media za ovo je dječja igra"

Davor Bernardić (Foto: Pixell)
Davor Bernardić (Foto: Pixell) Foto: Pixell
SDP je održao izvanrednu konferenciju za medije nakon što je danas potpredsjednica Vlade i Martina Dalić podnijela ostavku.

"Afera Fimi media je za ovo dječja igra. Predsjednik Vlade u ovom igrokazu traži olakotnu okolnost u kratkim rokovima", kazao je Bernardić.

Pročitajte i ovo Zvonimir Mršić, Zoran Milanović Greška Milanovićev bliski kolega: ''Je li sada svima jasno?'' Rijeke pravde Parlamentarni izbori 2024 U SDP-u euforija na spomen mogućeg mandatara - Peđa Grbin poručio: "Ovo nije gotovo!"

Istaknuo je kako još uvijek nema ni nagodbe ni stalnog vjerovničkog vijeća. Kazao je kako mu se nakon konferencije za medije na kojoj je Dalić podnijela ostavku, činilo kao da je njen odlazak nagrada.

"Poručujem premijeru da s ovim činom priča ne završava, već tek počinje. Pozivam DORH da reagira. Tražimo izbore", rekao je Bernardić.

Istaknuo je kako je premijer Andrej Plenković očito sve znao.

Podsjetimo, Martina Dalić na konferenciji za medije poručila je kako ne želi biti uteg Vladi

"Nisam učinila ništa loše, nemoralno ili nezakonito, ali percepcija je sve. Dajem ostavku jer ne želim biti uteg premijeru, Vladi ili HDZ-u. Premijeru zahvaljujem na povjerenju, podršci i radu kao i svim kolegama. Svima želim puno uspjeha u daljnjem radu i suočavanju sa svim problemima koji se u Hrvatskoj moraju riješiti", kazala je Dalić.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene