Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Grijanje na minimumu

Iznimno topao: U studenom i dalje bez studeni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Studeni ni idućih dana neće opravdati svoje ime. Vrijeme će biti ugodno i toplo, s iznadoprosječnim temperaturama.

U listopadu je bilo razmjerno hladno, a u studenom će biti čista suprotnost. Od samog početka mjerimo iznadprosječno visoke temperature. Ipak, vrijednosti od 20-ak stupnjeva ili čak koji više. nisu dostatne da obore rekorde ovog mjeseca.

Pročitajte i ovo Ilustracija VREMENSKA PROGNOZA Stižu pljuskovi i grmljavina, a ponegdje je moguć i snijeg Ilustracija upaljen meteoalarm Stiže pogoršanje vremena, u nekim dijelovima Hrvatske padat će i - snijeg!

U kopnenom području najviše vrijednosti mjerile su se 1963. godine, a duž Jadrana 2004. godine. U Šibeniku je izmjereno čak 28.4 stupnja. Ovakve vrijednosti svakako ne očekujemo, ali idućih nekoliko dana, u studenom sigurno neće biti studeno.

Grijanje na minimumu

Na sjevernom Jadranu danas je posvuda bila južina, a s južinom nam stiže i topao zrak sa Sredozemlja. To će se nastaviti i sredinom tjedna pa još uvijek grijanje možete držati na minimumu. Samo će se stabilizacijom vremena prema vikendu, jutarnja temperatura i ona tijekom noći u kopnenom području ipak malo sniziti.

Smeta li Vas južina?

  • Da, osjećam se loše
  • Ne, samo da je toplo
  • Ne, uštedjet ću na grijanju

Ukupno glasova:

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene