Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U 53. godini života iznenada je umro zamjenik međimurskog župana Anđelko Horvat iz Donjeg Kraljevca.


Istaknuti član HSS-a međimurske županije preminuo je u novogodišnjoj noći oko 3 sata, piše Večernji list. Horvat je za dožupana bio izabran na lokalnim izborima 2009. godine.

Vezani članci Pogon Haixa, ilustracija (Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL) - 2 Njemačka tvrtka u Međimurju "ukrala" 200 radnica državnom gubitašu: Dočekali ih s po 3000 kuna i angažirali zaštitare da ih čuvaju Glavni odbor HSS-a (Foto: Facebook/Krešo Beljak) Donesena konačna odluka: Beljak objavio koga će HSS podržati na predsjedničkim izborima

Zvanje inženjera agronomije stekao je nakon završene Više poljoprivredne škole u Križevcima, a bio jepoznat kao vrsni voćar. na mjesto dožupana došao je s mjesta direktora obiteljske tvrtke. Član HSS-a je od 1995. godine, a od 2001. do 2005. bio je član Poglavarstva Međimurske županije. Bio je oženjen i otac dvoje djece.

Kao dožupan Međimurske županije bio je zadužen za resor poljoprivrede, gospodarstva, malog i srednjeg poduzetništva te turizma. Komemoracija u zgradi Međimurske županije bit će u ponedjeljak u 10 sati, a posljednji ispraćaj je u 14 sati u Donjem Kraljevcu.