Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u Mlinovima

VIDEO/FOTO Ajoj, kakav peh! Najskuplji auti stigli u Zagreb, jedan se sudario s Ford Fiestom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U zagrebačkim Mlinovima došlo je do prometne nesreće u kojoj je sudjelovao jedan od najskupljih automobila današnjice, 15 milijuna eura vrijedan Pagani Zonda Barchatta.

Nakon što su jedni od najluksuznijih i najskupljih svjetskih automobila u sklopu manifestacije Supercar Owner Circle kružili pokraj zagrebačke katedrale, zaputili su se u daljnju vožnju u kojoj će obići brojne hrvatske gradove. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Najskuplja prometna ikad??? Plavuša Bentleyjem udarila Ferrari, Porsche, Mercedes i Aston Martin Slika nije dostupna Slobodne vožnje po trkaćoj stazi Grobnik Auto Track Day

Tom je prilikom na zagrebačkim Mlinovima došlo do prometne nesreće u kojoj je, među ostalim, sudjelovao i jedan od luksuznih automobila, Pagani Zonda Barchetta, 15 milijuna eura vrijedan superautomobil koji je proizveden u samo 3 primjerka.

Iz PU zagrebačke potvrdili su da je došlo do sudara u kojem su sudjelovala dva osobna automobila te da nema ozlijeđenih. Očevid je u tijeku.

 

Kažu da je šteta samo materijalna. No s obzirom da se radi o jednom od najskupljih automobila na svijetu, pitanje je što je to 'samo' i koliko će stajati popravak. 

Kako se vidi na snimci i fotografiji koje su objavili na stranici Prometne zgode i nezgode, Paganiju je slupan stražnji kraj.

 

 

Supercar Owner Circle

SOC-ov konvoj najekskluzivnijih automobila prijeći će put od Zagreba i Velike Gorice preko Paga i Šibenika pa natrag do Zagreba.

"Zahvaljujući velikoj pomoći i suradnji s hrvatskim institucijama, SOC Croatia 2022 svojim će članovima omogućiti jedinstveno iskustvo vožnje super i hiperautomobila na javnim cestama jer nikada do sada u svijetu nije zabilježena ovako duga ruta namijenjena karavani super automobila“, rekli su organizatori.

Pročitajte i ovo Pritiskom na gumb otvoren Pelješki most Za naježiti se VIDEO Oni su ga pustili u promet: Pogledajte kako je izgledao svečani trenutak otvaranja Pelješkog mosta

Pročitajte i ovo Generalna proba otvaranja Pelješkog mosta - 4 Generalna proba Pogledajte kako je Rimčeva Nevera projurila Pelješkim mostom, a Mati se pridružio i naš automobilistički as!

Među predstavljačima je i Mate Rimac čiji će automobili brenda Bugatti ovih dana kružiti Hrvatskom. "Naš Bugatti brend predstavit ćemo s vlasničkim primjercima svakog pojedinog modernog proizvodnog modela, uključujući jedinstveni La Voiture Noire, nekoliko modela Centrodieci i Divo. Bit će to ultimativni izlog bezvremenskog luksuza, dizajna i izrade kakvu njeguje Bugatti. Važno nam je da se ovi modeli automobila koriste i da se u njima uživa jer su upravo tome namijenjeni”, pojasnio je Rimac.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene