Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prva u Hrvatskoj

Izbola ga: Žena koja je ubojstvom partnera šokirala Podravinu u pritvoru rodila djevojčicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
28-godišnjakinja koja je kuhinjskim nože izbola i ubila svog nevjenčanog supruga i oca troje djece u mjestu Gola u Koprivničko-križevačkoj županiji, prije nekoliko dana rodila je djevojčicu.

Informaciju je potvrdio Darko Galić, glasnogovornik Županijskog državnog odvjetništva, koji je rekao da je istraga u tijeku i da detalje ne zna.

Pročitajte i ovo Vanja Strašna tragedija Poznati rezultati obdukcije ubijene djevojčice Vanje: Otkriveno kako je stradala Sara Sharif težak slučaj Tijelo 10-godišnje djevojčice pronađeno u kući, imala je ozljede: Policija objavila tko je optužen za ubojstvo

Žena je ubojstvo koje je šokiralo Podravinu počinila u visokom stupnju trudnoće. Određen joj je istražni zatvor nakon čega je prebačena u Svetošimunsku zatvorsku bolnicu gdje je postala prva žena koja je rodila u pritvoru.

Njezin sin od pet i pol godina je udomljen, a brigu o novorođenoj djevojčici preuzet će Centar za socijalnu skrb. Dijete inače može biti s majkom u kaznionici do treće godine života, ali tek nakon izricanja presude, piše ePodravina. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene