Mjesto zločina u mjestu Goli (Foto: Damir Spehar/PIXSELL)
Mjesto zločina u mjestu Goli (Foto: Damir Spehar/PIXSELL) Foto: Damir Spehar/PIXSELL

28-godišnjakinja koja je kuhinjskim nože izbola i ubila svog nevjenčanog supruga i oca troje djece u mjestu Gola u Koprivničko-križevačkoj županiji, prije nekoliko dana rodila je djevojčicu.


Informaciju je potvrdio Darko Galić, glasnogovornik Županijskog državnog odvjetništva, koji je rekao da je istraga u tijeku i da detalje ne zna.

Vezani članci Johnny Oritz Uhitili glumca iz hit-filma zbog optužbi za ubojstvo, obitelj na internetu prikuplja novac za jamčevinu Policija istražuje podstanarski stan muškarca kojeg se dovodi u vezu sa smrću djevojke u Sopotu Objavljeni zastrašujući detalji zločina u Novom Zagrebu, u kojem je život izgubila tinejdžerica čije je tijelo pronađeno umotano u tepih

Žena je ubojstvo koje je šokiralo Podravinu počinila u visokom stupnju trudnoće. Određen joj je istražni zatvor nakon čega je prebačena u Svetošimunsku zatvorsku bolnicu gdje je postala prva žena koja je rodila u pritvoru.

Njezin sin od pet i pol godina je udomljen, a brigu o novorođenoj djevojčici preuzet će Centar za socijalnu skrb. Dijete inače može biti s majkom u kaznionici do treće godine života, ali tek nakon izricanja presude, piše ePodravina.