Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izbjeglička kriza

Jake reporterske snage Dnevnika Nove TV prate najnovije događaje s izbjeglicama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Krizne situacije u zemlji događaji su u kojima iskustvo i uigran tim reportera i snimatelja Dnevnika Nove TV, pokazuje najviši novinarski standard i najbolje vrijednosti. Iznimka nije niti izbjeglička kriza u Hrvatskoj.

Da Nova TV izbjegličkoj krizi u Hrvatskoj pridaje najveću pozornost i budno prati razvoj događaja na svim njezinim žarištima, pokazuje i činjenica da krizu prate iskusni i dosad nebrojeno puta dokazan reporter Dnevnika Nove TV, Andrija Jarak.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nove trzavice Hrvatska policija povlači se s granice, Slovenci do jutra moraju pomaknuti ogradu Slika nije dostupna Sljedećih dana PALA ODLUKA Cerar najavio podizanje ograde na granici s Hrvatskom

Podsjetimo, Andrija Jarak izvještavao je iz Tovarnika u trenucima kad je izbjeglički val tek stigao u Hrvatsku te prenosio najnovije informacije i stanje na granici.

DRAMATIČAN APEL IZBJEGLICA PRED KAMEROM DNEVNIKA NOVE TV 'Ne tražimo ništa od vas. Samo pustite žene i djecu'

Više od 5 tisuća migranata na ulazu u RH; Milanović: 'Puštat ćemo ih i slati prema Sloveniji'

Tu su i reporterke Barbara Štrbac i Josipa Krajinović koje su također s više lokacija izvještavale o ovoj problematici. Izbjeglička kriza je njima dobro poznata tema.

Najnoviji razvoj događaja oko izbjegličke krize u Hrvatskoj, Jarak, Štrbac i Krajinović budno će pratiti i dalje, a najnovije informacije koje prenose doznajte u Dnevniku Nove TV te na našem portalu Dnevnik.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene