Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkriće hakera iz BiH

Iza pedofilske Facebook grupe stoji maloljetni Hrvat?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maloljetnik iz Hrvatske navodno je osnovao uvredljivu grupu za objavljivanje eksplicitnih fotografija i imene i prezimena djevojčica iz regije, a u nekoliko dana skupila je 60 tisuća 'lajkova'

Maloljetnik iz Hrvatske stoji iza uvredljive i pedofilske Facebook grupe 'Najveće drolje osnovnih i srednjih škola' u kojoj se objavljuju eksplicitne fotografije i imena i prezimena maloljetnih djevojčica uglavnom iz Hrvatske, Srbije i BiH - doznao je pomoću grupe United Bosnian Hackers  telegraf.rs.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 40.000 fanova u dva dana Grupa na Facebooku objavila stotine golišavih fotki djevojčica iz regije Slika nije dostupna Tajlandski milijarder U 89. godini umro 'otac' Red Bulla

Grupa na Facebooku objavila stotine golišavih fotki djevojčica iz regije

Maloljetnik je koristeći lažni Facebook profil posljednjih dana mamio djevojčice da mu u inbox šalju svoje eksplicitne fotografije.

Osim njega, među administratorima su još četiri osobe pod lažnim imenima. Telegraf je došao i do prepiske osnivača grupe s još jednim korisnikom u kojoj se pohvalio kako je 'jučer napravio stranicu'. 'Već 21.000 lajkova. Imam 200 poruka u inboxu. To mi sve šalju slike u inbox', napisao je.

U samo nekoliko dana grupa je prikupila 60 tisuća korisnika, a iako su roditelji tražili reagiranje Facebooka, nadležni su im poručili da nijedno pravilo nije prekršeno. Također, u međuvremeno se pojavilo još 13 grupa istog naziva i sadržaja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene