Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Damir Kajin tvrdi

'Iza braniteljskih prosvjeda stoji HDZ'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Hrvatskim braniteljima se manipulira, a iza njihovih prosvjeda u Vukovaru i diljem Hrvatske stoji HDZ', izjavio je IDS-ov saborski zastupnik Damir Kajin.

'Najžešći u manipulaciji braniteljima je Vladimir Šeks koji sebe prepoznaje kao personifikaciju hrvatske državnosti. Slično se događa sada kao što se činilo 2001.', rekao je Kajin. Dodao je i kako je slučaj Purda postao političko pitanje, ali da se odluka pravosuđa BiH mora poštovati.

Pročitajte i ovo Dalibor Paus, IDS Ušao u Sabor Čelnik IDS-a Paus stavio mandat na raspolaganje, potvrdio da je razgovarao s Grbinom Peđa Grbin Nakon Milanovića Raspada se SDP-ova koalicija, otpale već tri stranke: ''Izgurali su nas''

>> Purdin odvjetnik: Odluku suda očekujem za desetak dana

>> Izviždani ministar Ivić: Razumijem ove ljude

IDS-ov saborski zastupnik istaknuo je i kako se u HDZ-u permanentni unutarstranački rat, a Hrvatska je postala talac HDZ-a. 'Bez Tuđmana, Sanadera i Kosor, Hrvatska bi bila daleko bolja i već bi bila u Europi. Na skupovima branitelja nitko ne spominje 20 posto nezaposlenih te državu na rubu bankrota s kojom nitko u Europi ne želi imati posla', zaključio je Kajin. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene