Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Hrvatskim braniteljima se manipulira, a iza njihovih prosvjeda u Vukovaru i diljem Hrvatske stoji HDZ', izjavio je IDS-ov saborski zastupnik Damir Kajin.


'Najžešći u manipulaciji braniteljima je Vladimir Šeks koji sebe prepoznaje kao personifikaciju hrvatske državnosti. Slično se događa sada kao što se činilo 2001.', rekao je Kajin. Dodao je i kako je slučaj Purda postao političko pitanje, ali da se odluka pravosuđa BiH mora poštovati.

Vezani članci Opasna zgrada, branitelji na čekanju - 2 Gdje je zapelo? Stanari braniteljske zgrade pet godina čekaju sanaciju nakon požara: "Obećanja smo se dosad naslušali... Imamo toga i previše" Slika nije dostupna IDS: Kajin maltretira cijelu Istru

>> Purdin odvjetnik: Odluku suda očekujem za desetak dana

>> Izviždani ministar Ivić: Razumijem ove ljude

IDS-ov saborski zastupnik istaknuo je i kako se u HDZ-u permanentni unutarstranački rat, a Hrvatska je postala talac HDZ-a. 'Bez Tuđmana, Sanadera i Kosor, Hrvatska bi bila daleko bolja i već bi bila u Europi. Na skupovima branitelja nitko ne spominje 20 posto nezaposlenih te državu na rubu bankrota s kojom nitko u Europi ne želi imati posla', zaključio je Kajin. (Hina)