Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestali prije 20 dana

Probleme dubrovačkom DORH-u ne rade masoni već lopovi: Ukradeni su im - službeni laptopi

Dvorana s laptopima
Dvorana s laptopima DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Dvorana s laptopima Dvorana s laptopima Foto: DNEVNIK.hr Paula Klaić Saulačić Paula Klaić Saulačić Foto: DNEVNIK.hr Sudnica, ilustracija Sudnica, ilustracija Foto: DNEVNIK.hr Ukradeni laptop Ukradeni laptop Foto: DNEVNIK.hr +0 Policija pretražuje Galerija 1/5 >>
Probleme u dubrovačkom Državnom odvjetništvu napravili su lopovi. Zasad nepoznati počinitelj ukrao im je službene laptope.

Problema ima i u dubrovačkom Državnom odvjetništvu, ali ne zbog masona, već lopova. Nepoznati počinitelj ukrao je – službene laptope.

Pročitajte i ovo Ukradena ogrlica, ilustracija Policija traži lopova Razbojnik u Zagrebu ženama krao nakit: Jednoj s vrata strgnuo "nekoliko tisuća eura" Ilustracija Ulovili ih Dvojac provalio u hotel kod Opatije, odale ih kamere: Kod jednog pronađen i kokain

Iz policije potvrđuju da je prije nekoliko dana Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku prijavilo krađu informatičke opreme iz zgrade suda i da je kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o informatičkoj opremi koja je bila dio pošiljke za sud. Inače, u zgradi suda u Dubrovniku su smješteni Županijski, Trgovački i Općinski sud te Županijsko i Općinsko državno odvjetništvo. Oprema je bila namijenjena za Državno odvjetništvo.

Kada je primijećeno da nedostaje nekoliko lapotopa, traženi su po zgradi, no na kraju je prijavljena krađa. Neslužbeno se doznaje da se sve događalo prije 20 dana, a prijavljeno je prije nekoliko dana.

Postavlja se pitanje kako je moguće da su iz zgrade izneseno prijenosna računala, kojih je bilo više. Na ulazu u zgradu suda su zaštitar i detektor, pa se pojavila i teorija da je netko to pomno isplanirao – uzeo laptope, spremio ih i svaki dan jednog po jednog iznosio.

Bit će zanimljivo vidjeti što će policija otkriti i tko stoji iza ovakve pljačke. Srećom, u laptopima nije bilo spisa, dokumentacije ili povjerljivih informacija.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene