350 boca pjenušca nakon 6 godina sazrijevanja u krčkom podmorju, unatoč nepovoljnom vremenu, izvađeno je napokon iz mora.
>> Šampanjac prodan za rekordnih 30 tisuća eura
Poseban okus tom piću, kažu stručnjaci, daje miris mora u kojemu fermentira i sazrijeva. Ronioci su bili jači od visokih valova i jake bure i uspjeli su pjenušac izvaditi iz mora i kušati ga zajedno s brojnim gostima.
Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.
Najčitanije
-
U policijskoj postaji
Šokantno otkriće: Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke nije umro prirodnom smrću?
-
zločinačko udruženje
Uhićenja u tijeku: Nova akcija USKOK-a i policije
-
Za Dnevnik Nove TV
Ivana Petrović istaknula dvije mogućnosti i poručila: "Nitko nema pravo udariti na ustavni poredak Hrvatske"