Obavijesti Pretražite Navigacija
Nakon šest godina

Iz krčkog podmorja izvučeno 350 boca pjenušca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neki su sreetnici danas imali priliku kušativrlo poseban pjenušac. Pjenušac koji je 6 godina sazrijevao u krčkom podmorju.

350 boca pjenušca nakon 6 godina sazrijevanja u krčkom podmorju, unatoč nepovoljnom vremenu, izvađeno je napokon iz mora.

Pročitajte i ovo Pjenušac, ilustracija - 6 Strast prema proizvodnji Festival na Plešivici otkriva još jedan hrvatski proizvod koji se sve više izdvaja na svjetskoj gastrokarti Tuširanje na plaži - 1 ekologija ili ekonomija? Troše previše vode, pa na plažama uvode naplatu tuširanja

>> Šampanjac prodan za rekordnih 30 tisuća eura

Poseban okus tom piću, kažu stručnjaci, daje miris mora u kojemu fermentira i sazrijeva. Ronioci su bili jači od visokih valova i jake bure i uspjeli su pjenušac izvaditi iz mora i kušati ga zajedno s brojnim gostima.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene