350 boca pjenušca nakon 6 godina sazrijevanja u krčkom podmorju, unatoč nepovoljnom vremenu, izvađeno je napokon iz mora.
>> Šampanjac prodan za rekordnih 30 tisuća eura
Poseban okus tom piću, kažu stručnjaci, daje miris mora u kojemu fermentira i sazrijeva. Ronioci su bili jači od visokih valova i jake bure i uspjeli su pjenušac izvaditi iz mora i kušati ga zajedno s brojnim gostima.
Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.
Najčitanije
-
Ostao gorak okus u ustima
Popili dvije kave pa doživjeli šok: "Odbila sam platiti i krenulo je natezanje"
-
dvije godine mandata
Koliko Zagrepčana podržava Tomaševića? Evo što je pokazalo istraživanje
-
Napokon otkrivena istina
Misterij stotina djece koja su mjesecima padala u nesvijest: Sumnjalo se na trovanje, drogu, hranu, ali istina je još čudnija