Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Neki su sreetnici danas imali priliku kušativrlo poseban pjenušac. Pjenušac koji je 6 godina sazrijevao u krčkom podmorju.


350 boca pjenušca nakon 6 godina sazrijevanja u krčkom podmorju, unatoč nepovoljnom vremenu, izvađeno je napokon iz mora.

Vezani članci Zagađenje mora - 2 Opet zagađenje u Kostreni pored Rijeke, analiziraju se uzorci: "Rafinerija je u obustavi, ne radi" Pao dimnjak u Bašćanskoj Dragi Zbog potresa se zapalila kuća, građani u panici zvali vatrogasce: Oštećeni i objekti u epicentru

>> Šampanjac prodan za rekordnih 30 tisuća eura

Poseban okus tom piću, kažu stručnjaci, daje miris mora u kojemu fermentira i sazrijeva. Ronioci su bili jači od visokih valova i jake bure i uspjeli su pjenušac izvaditi iz mora i kušati ga zajedno s brojnim gostima.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju