Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NE PRESTAJU PREPUCAVANJA

Iz HDZ-a odgovaraju Miroslavu Škori: "Sam se prepoznao i priznao da je huškač!"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Hrvatske demokratske zajednice oglasili su se o izjavama Miroslava Škore, čelnika Domovinskog pokreta.

Objavu HDZ-a na Facebooku prenosimo u cijelosti. 

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević formiranje vlasti i EU izbori Tomašević o Plenkoviću: "Meni je to izraz slabosti i nesigurnosti." Uputio je poruku i SDP-u Ivan Penava POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Nervozni Penava napao novinarku: "Iz vas izbija neka huja." Izbjegao odgovor na ključno pitanje

"Milanovićev izborni saveznik & poraženi ucjenjivač HDZ-a sam se prepoznao & priznao da je huškač!

Sve i svakog su danas Miroslav Škoro i zastupnici DPMŠ-a spominjali na presici o zlodjelu na Markovu trgu, i to iz jednog jedinog razloga - da skrenu pažnju javnosti sa svojih poziva na nasilje & relativiziranja, čak i opravdavanja pokušaja ubojstva policajca i pucanja na još dvojicu.

Miroslav Škoro nije ostvario vlastitu mesijansku viziju samog sebe - nije postao ni predsjednik RH ni premijer. U 2. krugu predsjedničkih izbora sveo se na saveznika Zorana Milanovića i SDP-a, a potom je na parlamentarnim izborima pokušao političku karijeru izgraditi kao ucjenjivač HDZ-a i Andrej Plenković. Nakon dva izborna poraza & gubitka ucjenjivačkog potencijala za formiranje nove #VladaRH, Škoro je odlučio - skupa sa svojim zastupnicima - nastaviti lažima & huškačkom retorikom promovirati govor mržnje i netolerancije.

Nakon jučerašnje Plenkovićeve konferencije za medije, Škoro se sam prepoznao da je jedan od onih aktera koji huškaju na govor mržnje i radikalizaciju. Umjesto prozirnih podmetanja na račun predsjednika HDZ-a i Vlade RH & pokušaja skretanja pažnje, hrvatsku javnost više zanima Škorin stav o dvije sad već “znamenite” izjave - što na sve načine nastoji izbjeći.

Ivan Penava: Nemojmo se čuditi mladoj osobi koja je, kao i svi mi, gledala nepravdu. Nije kao mnogi njegovi vršnjaci pobjegao u Njemačku, pokazao je bunt, na pogrešan način.

Karolina Vidović Krišto: Vladu od nezadovoljstva neće spasiti ni postavljanje tenkova oko Markova trga. Kada zakažu redovne institucije, tada nastaje preuzimanje pravde od strane pojedinaca."

Milanovićev izborni saveznik & poraženi ucjenjivač HDZ-a sam se prepoznao & priznao da je huškač! Sve i svakog su danas...

Objavljuje HDZ - Hrvatska demokratska zajednicaČetvrtak, 15. listopada 2020.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene