Obavijesti Video Pretražite Navigacija
na pitanje od čega živi

Ivo Sanader: ''Nameće se to pitanje? Pa ako se nameće to pitanje, nađite odgovor''

Ivo Sanader (Foto: Dnevnik.hr)
Ivo Sanader (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Ivo Sanader (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Nakon jučerašnje presude za ratno profiterstvo prema kojoj, uz dvije i pol godina zatvora, mora vratiti 3,6 milijuna kuna, a država mu je blokirala imovinu, bivši premijer Ivo Sanader odgovorio je na novinarsko pitanje od čega živi.

''Vidjeli smo u novinama popis blokirane imovine, pa se nameće pitanje od čega živite'', rekla je novinarka Sanaderu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ometanje rada suda Vrhovni sud odbio Sanaderove žalbe, ali prihvatio njegove i Hernadijeve odvjetnice pa im ukinuo kaznu od 10.000 kuna Ivo Sanader u pratnji policije odlazi u Remetinec (Foto: Dnevnik.hr) - 2 TRAŽI OPORAVAK Ivo Sanader preko odvjetnika zatražio prekid izvršenja zatvorske kazne na mjesec dana

"Nameće se pitanje, jel'? Ako vam se nameće pitanje, nađite odgovor na njega'', rekao je Sanader odlazeći sa suda gdje mu je danas počelo suđenje u slučaju Ina-MOL.

Na dodatna pitanja nije želio odgovarati, a na pitanje kako će platiti, ako mu je blokirana imovina, odgovorila je Sanaderova odvjetnica Jadranka Sloković: "Pa iz blokirane imovine. Kaj vi ništa ne razumijete?"

Sanader je jučer proglašen krivim u slučaju Hypo i nepravomoćno osuđen na dvije i pol godine zatvora. Naloženo mu je i da, po pravomoćnosti presude, mora državi treba vratiti nepripadnu imovinsku korist od 3,6 milijuna kuna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene