Ivica Todorić pokrenuo YouTube kanal (Foto: screenshot/YouTube)
Ivica Todorić pokrenuo YouTube kanal (Foto: screenshot/YouTube) Foto: screenshot/YouTube

U srijedu 31. prosinca, u 14:30 sati počinje emitiranje YouTube kanala Ivice Todorića.


Ivica Todorić otišao je korak dalje u pisanju bloga i pokrenuo svoj službeni YouTube kanal koji s emitiranjem počinje u srijedu u 14:30 sati.

Vezani članci Todorić oslobođen optužni za mali Agrokor Todorić oslobođen optužbi za "mali Agrokor": "Neću se braniti ni za veliki Agrokor. Ljudi božji, pa ja nemam s kime razgovarati" Slika nije dostupna Ivica Todorić oglasio se o revizorskom izvještaju: "Brojke su namještane s točno određenim ciljem"

"Znam da vas ne mogu iznenaditi, ali uskoro smo zajedno", poručio je Ivica Todorić u kratkom videu objavljenom u sklopu najave kanala.

Podsjetimo, Ivica Todorić od rujna prošle godine piše blog. Kada ga je pokrenuo poručio je da će to biti mjesto s kojeg će svakodnevno komunicirati s javnošću. Blog je posljednjih mjeseci koristio za napade na članove Vlade i vladinog povjerenika za Agrokor, Antu Ramljaka.

U početku je Ivica Todorić znao objavljivati i po nekoliko tekstova dnevno. Objave su sada nešto rjeđe, ali čini se da je posljednjim potezom odlučio komunikaciju s javnošću podignuti na jednu novu razinu.

Za nekoliko sati očekuje nas prvi video osnivača Agrokora.