Danas je istekao rok u kojem je Ivica Todorić mogao tražiti dopuštenje za ulaganje žalbe, a kako objašnjavaju njegovi odvjetnici, ima još i rok od 10 dana u kojem može svoj zahtjev i dopuniti.

Galerija


Ivica Todorić podnio je zahtjev za žalbu na sud koji je prije tjedan dana nepravomoćno odlučio da se mora izručiti Hrvatskoj, doznaje reporterka Dnevnika Nove TV Josipa Krajinović od Todorićevih odvjetnika.

Vezani članci Josipa Krajinović prati proces izručenja Ivice Todorića u Londonu (Foto: Dnevnik.hr) Sprema iznenađenje: Stiže li Todorić pred sud s novom odvjetnicom? Ivica Todorić nakon odluke suda (Foto: dnevnik.hr) Todorić: "Idemo prema tome da razotkrijemo ono što u Hrvatskoj ne vrijedi"

Danas je istekao rok u kojem je mogao tražiti dopuštenje za ulaganje žalbe, a kako objašnjavaju njegovi odvjetnici, ima još i rok od 10 dana u kojem može svoj zahtjev i dopuniti.

Ako mu zahtjev bude odobren, moći će se žaliti višem sudu u Londonu na odluku o predaji Hrvatskoj. Potom bi uslijedilo ročište na kojem bi se izvodili dokazi.

Podsjetimo, Todorić je uhićen 7. studenoga prošle godine temeljem europskog uhidbenog naloga koji je raspisala Hrvatska, a istog je dana pušten na slobodu uz jamčevinu od 100.000 funti i mjere opreza. Sud mu je prije tjedan dana odredio strože mjere opreza te se mora svakog dana javljati u policijsku postaju.