Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Grupe stručnjaka Financial Timesa ove je godine svrstala grad Ivanec među 10 najboljih gradova u Europi s najboljim strategijama za privlačenje i poticanje stranih ulaganja.


Na međunarodnom natječaju uglednog britanskog Financial Timesa, grad Ivanec, koji se nalazi u  Varaždinskoj županiji, svrstan je među 10 najboljih europskih gradova, koji broje do 100.000 stanovnika s najboljim strategijama za privlačenje i poticanje direktnih stranih ulaganja.

Najskuplji grad na svijetu: Ni Tokio, ni Zurich...

Vezani članci Neformalno s Miloradom Batinićem (Foto: Dnenik.hr) - 2 Batinić otkrio zanimanje iz snova te kojeg mu bivšeg kolege stil nije prihvatljiv Slika nije dostupna Čehok novi gradonačelnik Varaždina, Čačić postao župan: "Ništa nije neočekivano"

'Svrstavanje Ivanca u top deset gradova, i to u konkurenciji 180 gradova iz cijele Europe, koji su najviše učinili na uvođenju strategija za privlačenje i poticanje izravnih stranih ulaganja, priznanje je svima u gradu Ivancu koji su posljednjih godina kroz razne projekte radili na stvaranju pretpostavki za privlačenje ulaganja. To nam je ujedno i potvrda da je na međunarodnoj razini prepoznat smjer razvoja koji smo si zadali, prije svega Gradskim operativnim planom, a sada i Strategijom razvoja Ivanca', rekao je gradonačelnik Ivanca i potpredsjednik Sabora Milorad Batinić.

Središte Varaždina potresla snažna detonacija

'Ocjena koju svake dvije godine donosi tim neovisnih vrhunskih analitičara iz grupe Financial Times, koja se bavi praćenjem, analizom i predviđanjima kretanja u ulagačkom sektoru, i koja dolazi s visoke europske razine, najbolja je moguća pozivnica potencijalnim stranim ulagačima i sjajna promidžba Ivanca', dodao je Batinić. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook