Obavijesti Video Pretražite Navigacija
EU gradovi do 100.000 stanovnika

Ugledni Financial Times odabrao hrvatski grad Ivanec!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grupe stručnjaka Financial Timesa ove je godine svrstala grad Ivanec među 10 najboljih gradova u Europi s najboljim strategijama za privlačenje i poticanje stranih ulaganja.

Na međunarodnom natječaju uglednog britanskog Financial Timesa, grad Ivanec, koji se nalazi u  Varaždinskoj županiji, svrstan je među 10 najboljih europskih gradova, koji broje do 100.000 stanovnika s najboljim strategijama za privlačenje i poticanje direktnih stranih ulaganja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Povratak u politiku Čehok novi gradonačelnik Varaždina, Čačić postao župan: "Ništa nije neočekivano" Slika nije dostupna Mikro grad s velikim ulaganjima Mali hrvatski grad koji investitore privlači s olakšicama od 100%

Najskuplji grad na svijetu: Ni Tokio, ni Zurich...

'Svrstavanje Ivanca u top deset gradova, i to u konkurenciji 180 gradova iz cijele Europe, koji su najviše učinili na uvođenju strategija za privlačenje i poticanje izravnih stranih ulaganja, priznanje je svima u gradu Ivancu koji su posljednjih godina kroz razne projekte radili na stvaranju pretpostavki za privlačenje ulaganja. To nam je ujedno i potvrda da je na međunarodnoj razini prepoznat smjer razvoja koji smo si zadali, prije svega Gradskim operativnim planom, a sada i Strategijom razvoja Ivanca', rekao je gradonačelnik Ivanca i potpredsjednik Sabora Milorad Batinić.

Središte Varaždina potresla snažna detonacija

'Ocjena koju svake dvije godine donosi tim neovisnih vrhunskih analitičara iz grupe Financial Times, koja se bavi praćenjem, analizom i predviđanjima kretanja u ulagačkom sektoru, i koja dolazi s visoke europske razine, najbolja je moguća pozivnica potencijalnim stranim ulagačima i sjajna promidžba Ivanca', dodao je Batinić. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene