Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ivanu Tomić, voditeljicu Večernjih vijesti Nove TV i reporterku u informativnom programu, od ovog tjedna gledamo i u posve novoj ulozi.


Ivana Tomić glavno je lice kampanje „Linije za djecu“ Hrabrog telefona, koja za cilj ima proširiti glas među djecom i mladima o posebnoj telefonskoj liniji na kojoj mogu dobiti savjete za sve probleme koji ih muče. Kako bi im u tome pomogla, Nova TV je producirala televizijske spotove u kojima Ivana Tomić, koja je i sama majka, poziva djecu da se sa svojim pitanjima obrate stručnjacima koji odgovaraju na pozive savjetodavne linije.

Klinci su bezobrazni divljaci, a time se još i hvale - U školu dolaze pijani i prijete profesorima

Vezani članci Saša Kopljar Saša Kopljar apelira: ''Ako već ne možemo promijeniti okolnosti, promijenimo način svog ponašanja'' Marija Miholjek Marija Miholjek: ''Puno je pitanja na koja ne znamo odgovore, ali odgovornost je sada na svima nama''

Pravilo Hrabrog telefona glasi: ne postoje veliki i mali dječji problemi, svi su jednako važni. Svađe s prijateljima, sramežljivost, problemi u školi ili u obitelji samo su dio tema za koje Hrabri telefon ima prave savjete, a djeca i mladi ih mogu dobiti na besplatnom broju 116 111.

Nova TV u svom je radu posvećena pomaganju najosjetljivijim članovima društva i rješavanju njihovih problema. Zato je, između ostalog, producirala televizijske spotove i ustupila medijski prostor Hrabrom telefonu, u želji da i na ovaj način bude podrška djeci u Hrvatskoj. Nastavak je to dvogodišnje suradnje s Hrabrim telefonom, čiji je medijski partner upravo Nova TV.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook