Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nagrada Zlatni Studio

Ivana Petrović najbolja je televizijska novinarka: "Sinonim za znanje, profesionalnost, iskustvo"

Aktualno Galerija Ivana Petrović - 1 Ivana Petrović - 1 Foto: DNEVNIK.hr Ivana Petrović - 2 Ivana Petrović - 2 Foto: DNEVNIK.hr Ivana Petrović - 3 Ivana Petrović - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Ivana Petrović Galerija 1/4 >>
Ivana Petrović najbolja je televizijska novinarka. U petak je za svoj rad dobila nagradu Zlatni Studio. Nagrada dolazi u trenutku kada Ivana broji 20 godina rada u informativnom programu Nove TV i više od 30 godina duge karijere. Nema važnog događaja koji nije pratila, iza nje su brojni tereni, prijeđeni kilometri, ekskluzivni intervjui i komentari kojima pogađa u srž. Priču donosi reporterka Dnevnika Nove TV Srna Bijuk.

Publika je izabrala, a Zlatni Studio završio u njezinim rukama. Najbolja televizijska novinarka je Ivana Petrović.

Vrhunska je novinarka s karijerom dužom od 30 godina, s čijim se iskustvom i znanjem na našim prostorima gotovo nitko ne može mjeriti. Vjetar u leđa i danas joj daje radoznalost.

Pročitajte i ovo Gorivo; ilustracija - 4 Loše vijesti Natočite do čepa: Cijene goriva opet rastu

"Ta radoznalost radi sto na sat, kada se stvari brzo mijenjaju, kada krize dolaze i odlaze, nešto što je jučer bilo nemoguće, danas je moguće - to je to", komentirala je urednica vanjske politike Dnevnika Nove TV.

Zlatni studio dolazi u pravo vrijeme - kruna je 20 godina na Novoj TV.

Pročitajte i ovo Nesreća u Rijeci - 4 Rijeka zavijena u crno Novi detalji stravične nesreće u tunelu: "Dijelovi automobila bili su rasuti po tri trake, motor je izletio van"

"Ivana je sinonim za znanje, profesionalnost, iskustvo, zahvalan sam joj za sve što radi za Novu TV i novinarstvo u Hrvatskoj", istaknuo je predsjednik uprave Nove TV Dražen Mavrić.

Karijerni put istaknute novinarke, dobitnice brojnih nagrada, pogledajte u prilogu.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.


Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene