Ivan Penava govorio je danas o predstojećem popisu stanovništva, no nakon konferencije za medije, žena na ulici fokus je skrenula na drugu tremu.

Galerija


Vukovarskog gradonačelnika pitala je zašto još nije obnovljena OŠ Nikole Andrića, koja kraj radova nikako da dočeka i 30 godina od početka rata. 

Vezani članci Ljupka Maltar, načelnica Sektora za zdravlje i zaštitu životinja Stručnjakinja nakon stravičnog napada pasa otkriva kakva će biti njihova sudbina, ali i poručuje: "Želimo naglasiti da nisu psi krivci, nego vlasnici" U napadu u Norveškoj umrlo pet osoba Cure detalji stravičnog napada u Norveškoj: "Neki su ubijeni u domovima"

"Ti trebaš znati tko vodi i kome se daju poslovi da rade", rekla mu je na ulici na kojoj je a suradnicima stajao nakon konferencije.

"Hoćete da vam kažem tko vodi?", pitao je Penava, a žena je odgovorila da je ne zanima. Njega je potom zanimalo "zašto ga napada, bez nekih argumenata". To je gospođu dodatno razljutilo.

"Pa i ti napadaš bez jakih argumenata mnoge okolo", srezala mu je. Uznemirenu ženu u jednom trenu pokušali su smiriti i ljudi iz Penavine pratnje, no sam Penava inzistirao je da gospođa kaže što ima. Pitao ju je i kako to da su na ti.

"Ti si za mene ti", odbrusila mu je.

"Obnovu škole Nikole Andrića provodi 80 posto Ministarstvo znanosti, 10 posto Grad Vukovar i još 10 posto županija. Kad se odlučite napasti nekoga zbog te teme...", objašnjavao je Penava.

"Pa dobro, ako oni to rade, što onda ti njih ne napadaš. Šta ti radiš u onoj fotelji", nije se dala.

Na kraju mu je rekla da je na izborima glasala za njega, on joj je poručio da idući put bolje zaokruži.

 

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju