Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Neka odgovaraju pravi krivci''

Sinčić za Uljanik prozvao biše premijere: ''Tražimo odgovornost krupnijih riba, nalagodavaca, a ne samo izvršitelja''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić na konferenciji je komentirao temu dana – uhićenja u Uljaniku.

''Uhićenje gospodina Rosande i drugih direktora su dobra, ali jako kasne. Želimo da pravi krivci odgovaraju, a to su premijeri koji su omogućili tim ljudima da tamo sjede i davali im stotine milijarde kuna'', rekao je na konferenciji Sinčić.

Pročitajte i ovo Osniva se nova stranka - 3 Još jedna Kolakušić i Sinčić udružili snage: Osnovali novu stranku u borbi za produljenje mandata u Europskom parlamentu Živi zid o brodogradilištima (Foto: Dnevnik.hr) Živi zid u 3. maju Sinčić: "Vlada će tihom politikom učiniti da brodogradilišta u Hrvatskoj nestanu"

Konkretno je prozvao bivše premijere Zorana Milanovića, Tihomira Oreškovića te sadašnjeg Andreja Plenkovića. Također odgovorima smatra i uprave Hrvatske poštanske banke koje su ''unatoč redovitim izvještajima i nalazima Državnog ureda za reviziju koji su govorili da je došlo do strašnih kršenja ugovora to tolerirali i ministri koji su poticali to novim ubacivanjima novca u brodogradnju.''

''Tražimo odgovornost političara, krupnijih riba, nalagodavaca, a ne samo izvršitelja'', rekao je Sinčić

Podsjetimo, policija i tužiteljstvo započeli su u utorak ujutro na istarskom području uhićenja i pretrage domova i poslovnih prostora u kriminalističkom istraživanju kojim je obuhvaćeno 12 bivših čelnih ljudi Uljanik grupe.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene