Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dokaze na sunce

'AJDE DEČKI, MOŽETE VI I BOLJE' Sinčić odgovorio na prijavu USKOK-u i optužbe za mito

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivan Vilibor Sinčić, čelnik Živog zida, odgovorio je na optužbe Hrvoja Runtića koji je odlučio napustiti stranku, a svoje bivše kolege i političke partnere prijaviti USKOK-u.

Na svojem Facebook profilu Ivan Vilibor Sinčić poručio je Hrvoju Runtiću da mu želi sreću i da mu ništa ne zamjera nakon što je ovaj u ponedjeljak odlučio ovjeriti izjavu da odlazi iz stranke, a u USKOK je odnio dokumentaciju vezanu uz sumnjive donacije i niz nepravilnosti koje je, tvrdi, za vrijeme kampanje radilo vodstvo Živog zida.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Razlaz sa Živim zidom SNIMILE SU GA NAŠE KAMERE Runtić o pozivu iz Mosta i posjetu USKOK-u Slika nije dostupna Lovrinović mu odgovorio TEŠKE OPTUŽBE Runtić: 'Vidio sam kako pod okriljem noći u stožer Živog zida stižu kuverte s novcem'

Sinčić je na Facebooku napisao da nikada u životu nije krivotvorio ničiji potpis i nudio mito. 

Njegov post prenosimo u cijelosti:

'Moj bivši kolega danas me nazvao dječurlijom. Dječurlija koja mu je plaćala stan, hranu i režije. :) A čak sam stariji nego onaj dan kad smo liste predavali. :)

Prijatelju, želim ti svu sreću kamo god pošao. Ništa ti ne zamjeram. Bilo je i lijepih i loših trenutaka.

Slobodno me pogledaj u oči kad se sretnemo na radnom mjestu.

U životu nisam krivotvorio ničiji potpis. Nikakav dokument. Moj se potpis lako može provjeriti, dostupan sam svaki tren. U životu nisam nikome nudio mito. Ne znam ni koje, ni otkud.
U životu nisam uzimao mito. Nisam kupio nikakav stan, kao što me zadnjih dana terete.
Moj je život otvorena knjiga.

Ako netko posjeduje ikakve dokaze protiv mene, molim vas da ih dostavite i policiji i medijima. Bilo kakav dokaz.. Čekam kad ćete napokon dići neku optužnicu, kad već imate toliko materijala. Ajde dečki, možete vi bolje. :)

Svima vama koji ste ostali uz nas kroz sve ove oluje, neizmjerno hvala. Znam da nije lako. Znam da je teško vjerovati čovjeku od 26 godina koji iza sebe nema ništa i nikoga.
Hvala vam, vaš sam sluga od prvog dana'.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene