Šef Živog zida Ivan Vilibor Sinčić danas je na konferenciji za novinare kritizirao Ovršni zakon i (bivšeg) ministra pravosuđa Dražena Bošnjakovića, ali čini se kako mu je promaklo da Bošnjaković više - nije ministar.


Živi zid je danas održao konferenciju za medije nakon isteka moratorija na ovrhe.

Vezani članci Duško Bates Duška za isti dug traže i banka i agencija koja je otkupila taj dug: "Nemam ni za tablete" Prosvjed Građanske inicijative Pravda za CHF ispred Vrhovnog suda Živi zid podržao prosvjed "Pravda za švicarac" ispred Vrhovnog suda: "Mnogi od njih su stradali, izgubili poslove, bilo je slučajeva samoubojstava"

Zbog Ovršnog zakona se Ivan Vilibor Sinčić obrušio na ministra pravosuđa, ali ne aktualnog Ivana Malenicu, već na bivšeg Dražena Bošnjakovića, misleći da je on i dalje čelnik tog resora.

Kada je novinarka podsjetila da aktualni ministar Ivan Malenica nije bio, kako je kazao, ''ministar i u Vladi Jadranke Kosor, kad je i donesen ovakav zakon (Ovršni zakon, op.a.) 2011. godine'', Sinčić je odgovorio: ''Ma ne Malenica, ja govorim o… Ma meni je u glavi još onaj nesretni Bošnjaković''.

Dodao je i da je Bošnjaković ''sigurno i dalje pravi ministar''. ''On je držao cijelu tu ekipu i dan-danas sigurno ima ogroman utjecaj na to sve. On je de facto i dalje pravi ministar pravosuđa'', pokušao se izvući Sinčić. Kako je to izgledalo pogledajte u videu.