Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Radno u DORH-u

Turudić održao je prvi informativni sastanak: Stigle i reakcije na njegov sastanak s Linićem

Aktualno Galerija Turudić održao sastanak - 1 Turudić održao sastanak - 1 Foto: DNEVNIK.hr Turudić održao sastanak - 2 Turudić održao sastanak - 2 Foto: DNEVNIK.hr Turudić održao sastanak - 3 Turudić održao sastanak - 3 Foto: DNEVNIK.hr Turudić održao sastanak - 4 Turudić održao sastanak - 4 Foto: DNEVNIK.hr +2 Turudić održao sastanak - 5 Galerija 1/7 >>
Glavni državni odvjetnik Ivan Turudić održao je prvi pozdravni informativni sastanak s dužnosnicima zagrebačkog Županijskog odvjetništva te Općinskog državnog odvjetništva iz Zlatara.

Državno odvjetništvo je izvijestilo da je glavni državni odvjetnik Ivan Turudić održao prvi pozdravni informativni sastanak s dužnosnicima zagrebačkog Županijskog odvjetništva te Općinskog državnog odvjetništva iz Zlatara.

Turudića su upoznali s tim kako rade, koji su im rezultati i materijalni uvjeti. Podsjetimo, zagrebačko državno odvjetništvo ima problem propalog vještačenja u slučaju Agrokor, teče im rok u kojem moraju provesti novo vještačenje da bi mogli podignuti optužnicu.

"Zahvaljujem na svemu što ste mi iznijeli i s čime ste me upoznali kao i na postignutim rezultatima rada", istaknuo je Turudić, izvijestila je reporterka Dnevnika Nove TV Josipa Krajinović.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Nije bio oduševljen Putin zbog pitanja poludio na novinara: "Jeste li poludjeli? To je glupo kao ovaj stol"

Veliko zanimanje izazvao je njegov sastanak sa Slavkom Linićem i njegovim suradnicima iz Ministarstva financija u vrijeme premijerskog mandata Zorana Milanovića. Razgovarali su o kaznenim prijavama prije desetak i više godina. Iz DORH-a odgovaraju da o detaljima samog susreta neće iznositi više informacija, a nakon toga su uslijedile su političke reakcije.

"Ja s tim nemam ništa. Niti sa sastankom niti s komunikacijom. Sve što može pridonijeti da DORH redovitije komunicira s javnošću, to pozdravljam, nevezano o kojoj temi se radi. Nismo se ni prije petljali, ne možemo, DORH je neovisno i samostalno pravosudno tijelo koje radi sukladno Ustavu i zakonu", rekao je premijer Andrej Plenković.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene