Obavijesti Video Pretražite Navigacija
žurio na sastanak

Zbog prebrze vožnje Penava ostao bez vozačke dozvole: "Vozio sam brže i kažnjen sam"

Zbog prebrze vožnje prije mjesec i pol dana, predsjednik Domovinskog pokreta i vukovarski gradonačelnik Ivan Penava ostao je na dva mjeseca bez vozačke dozvole, povrdio je osobno novinarima u srijedu.

Po njegovim riječima, žurio se na sastanak na području Požeško-slavonske županije, vozio je više nego što je to dopušteno i kažnjen je oduzimanjem vozačke dozvole na tri mjeseca. Žalio se pa mu je kazna smanjena na dva mjeseca i istječe polovicom studenoga.

Pročitajte i ovo Srpska zajednica ostaje bez prava u Vukovaru - 2 POKRENUT PROCES Srpskoj zajednici u Vukovaru manja prava, Penava: "Vukovar će dobiti svoju šansu sigurno za 10 godina stabilnosti"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Crta ispod koje ne ide Penava o poruci Porfirija: "Kada promovirate ratnog zločinca Šešelja, time zatvarate vrata"

"Što reći, zakon mora vrijediti za sve jedanko. Vozio sam brže i kažnjen sam", komentirao je vukovarski gradonačelnik rekavši kako je vozio 90 kilometara na sat na mjestu gdje je dopušteno 50 kilometara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene