Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pregovori u tijeku

Sprema se nova koalicija? Dva bivša HDZ-ovca uhvaćeni na piću, evo što Milinović kaže o mogućem udruživanju

Ivan Penava i Darko Milinović - 2
Ivan Penava i Darko Milinović - 2 Damjan Tadic / CROPIX
Aktualno Galerija Ivan Penava i Darko Milinović - 1 Ivan Penava i Darko Milinović - 1 Foto: Damjan Tadic / CROPIX Ivan Penava i Darko Milinović - 2 Ivan Penava i Darko Milinović - 2 Foto: Damjan Tadic / CROPIX Ivan Penava i Darko Milinović - 3 Ivan Penava i Darko Milinović - 3 Foto: Damjan Tadic / CROPIX Ivan Penava i Darko Milinović - 4 Ivan Penava i Darko Milinović - 4 Foto: Damjan Tadic / CROPIX +1 Ivan Penava i Darko Milinović - 5 Galerija 1/6 >>
Ivan Penava i Darko Milinović uhvaćeni su u razgovoru u zagrebačkom kafiću.

Predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava i predsjednik stranke LiPO Darko Milinović – obojica bivši HDZ-ovci – uhvaćeni su na druženju u jednom zagrebačkom kafiću.

"Ivan Penava i ja smo dugogodišnji prijatelji, sreli smo se i sjeli na piće", rekao je za portal DNEVNIK.hr te odgovorio na pitanje jesu li razgovarali o koaliciji za nadolazeće parlamentarne izbore.

"Naravno da su među temama bili i izbori. Osim s Domovinskim pokretom, razgovarali smo i s drugim akterima desnog političkog spektra. Ne mogu još reći s kime idemo na izbore jer još nije sve dogovoreno, ali će kroz tri do pet dana biti i o tome će onda glasati stranačka tijela", pojasnio je.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća pored Sabora HDZ-ov zastupnik na Markovu trgu autom naletio na ženu: "Sve se dogodilo u trenutku"

Njegova stranka LiPO (Lika, primorje i otoci), najavio je, na izbore će izaći u VII. izbornoj jedinici.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene