Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeste li ga vidjeli?

Ivan iz Zagreba nestao nakon rock festivala kod Koprivnice, intenzivna potraga u tijeku

Nestao Ivan Antolić (Foto: Facebook)
Nestao Ivan Antolić (Foto: Facebook) Foto: Facebook
Nestao je Ivan Antolić iz Zagreba koji je zadnji put je viđen sinoć na Rocklive festivalu na jezeru Šoderica kod Koprivnice.

Njegovi prijatelji i poznanici dijele fotografiju i obavijest na društvenim mrežama moleći za pomoć i korisne informacije.

Pročitajte i ovo Ilustracija gradnje stambene zgrade Gdje je stambena politika? Za mjesto u garaži traže 20.000 eura, a sve je više prisutan još jedan trend Ivan Antolić nestao je na festivalu (Foto: PU koprivničko-križevačka) Tragičan kraj potrage? Ronioci pronašli tijelo u jezeru: Sumnja se da je to nestali Ivan Antolić

Prema neslužbenim informacijama, prijatelji su ga vidjeli negdje oko 2 ili 3 sata ujutro i otad mu se gubi svaki trag, javlja lokalni portal Danica.hr

Njegov je nestanak, kako se neslužbeno doznaje danas prijavila supruga iz Zagreba jer se Ivan trebao vratiti kući, ali nije došao.

U koprivničkoj policijskoj upravi u subotu su potvrdili kako su oko 14 sati od obitelji primili prijavu o njegovu nestanku i ovog časa traje intenzivna potraga za njim.

Zasad nema novih informacija, zaključuju u koprivničkoj policiji.

Na Šoderici sinoć je održana glavna večer Rocklive festivala koji je okupio tisuće posjetitelja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene