Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ISTRAGA U TIJEKU

Zapanjujuće scene u Zagrebu: Pritvorenik pobjegao pravosudnoj policiji nakon ročišta

Aktualno Galerija Pobjegao pravosudnoj policiji - 3 Pobjegao pravosudnoj policiji - 3 Foto: DNEVNIK.hr Pobjegao pravosudnim policajcima Pobjegao pravosudnim policajcima Foto: DNEVNIK.hr Pobjegao pravosudnoj policiji - 4 Pobjegao pravosudnoj policiji - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Pobjegao pravosudnoj policiji - 2 Galerija 1/4 >>
Istražni zatvorenik star 33 godine, koji je u ekstradicijskom istražnom zatvoru bio temeljem rješenja Županijskog suda u Zagrebu, pobjegao je prilikom povratka s ročišta održanog u četvrtak na zagrebačkome Općinskom kaznenom sudu, izvijestilo je Ministarstvo pravosuđa i uprave.

Usred dana, na povratku s ročišta jedan je pritvorenik ekstradicijskog pritvora pobjegao pravosudnim policajcima! 33-godišnjak se popeo preko ograde koja odvaja dvorište Općinskog kaznenog suda i susjedno gradilište.

Za njim je krenuo trčati pravosudni policajac, no odustao je došavši do ograde jer bjegunca više nije vidio. O svemu je obaviještena policija i sud.

Ministarstvo je priopćilo da je u tijeku utvrđivanje svih okolnosti koje su dovele do bijega. Mediji pišu da je riječ o srbijanskom državljaninu koji čeka izručenje Italiji.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene