Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sanader pred povjerenstvom

Istraživanje Nove TV: Kosor i Vlada sigurni od Sanadera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istraživanje Nove TV pokazalo je da građani ne misle kako će Sanaderovo svjedočenje ugroziti Vladu HDZ-a i premijerku Jadranku Kosor.

Ivo Sanader trebao bi sutra svjedočiti pred Istražnim povjerenstvom koje do kraja mjeseca treba rasvijetliti na koji je način obavljena privatizacija Ine 2003., ali i druga privatizacija 2007.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Politička analiza 'Izjava o jami je najstrašnija od Petračeve prijetnje Sanaderu' Slika nije dostupna Prve reakcije 'Sjajan je glumac, vidi se od koga je to Petra naslijedila'

Pojavi li se pred Povjerenstvom bit će to njegov prvi javni nastup u Hrvatskoj nakon izbacivanja iz HDZ-a. Nakon iskaza njegova dva potpredsjednika, Šukera i Polančeca u prvi plan stavlja se samo jedno, a to je način odlučivanja u HDZ-u, ali i kako će se Sanader ponijeti prema ljudima s kojima je sedam godina vodio Vladu, a sada su ga se odrekli. Mnogi očekuju da će iskoristiti priliku za osvetu.

>> VIDEO: Sanader se imao vremena pripremiti, koga će prozvati?!

Ipak istraživanje je pokazalo da građani ne misle tako. Njih 75 posto smatra da će Sanader braniti sebe, a njih samo 12 posto misle da će svojim svjedočenjem naštetiti Vladi HDZ-a.

Kada je u pitanju pokušaj diskreditacije aktualne premijerke Jadranke Kosor, njegove nasljednice, ni tu građani ne vide mogućnost da joj Sanader našteti.

Čak 51 posto ispitanika smatra da Sanader svojim iskazom neće 'izvršiti' udar na Jadranku Kosor dok njih 30 posto misli suprotno.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene