Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministar Davor Božinović

'Istraga Patrijinih oklopnjaka nije naštetila poslu s Đ. Đakovićem'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istraga vezana uz kupnju vojnih oklopnih vozila od finske Patrije nije naštetila poslu sa tvrtkom Đuro Đaković, rekao je ministar obrane Davor Božinović.

Božinović je dodao kako je na 'nama da ne našteti'. Rekao je kako Đuro Đaković radi jedan odličan posao i imamo ozbiljne ambicije kad je u pitanju proizvodnja oklopnih transportera.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odgovor na optužbe sindikata 'Ne mogu premijerka i ministar hodati po svijetu i tražiti tržište' Slika nije dostupna Dnevnik Nove TV, večeras u 19.15 sati Ministar Đuro Popijač u Dnevniku Nove TV

>> 'Osigurat ćemo pristup svim dokumentima u istrazi o Patriji'

'Mi sa Đurom Đakovićem i cijelim tim projektom imamo ambicije da se ta proizvodnja ne odnosi samo na potrebe Hrvatske, ali o tome se još razgovara', rekao je ministar Božinović odgovarajući na upit novinarke Nove TV nakon današnjeg zajedničkog susreta s ministrom gospodarstva Đurom Popijačem i predstavnicima hrvatske vojne industrije u Hrvatskom vojnom učilištu.

Ministar Božinović je izrazio zadovoljstvo sastankom za kojeg je rekao da ga je ispunio. 'Današnji sastanak pobudio je interes predstavnika proizvodnje vojne industrije opreme, veoma sam zadovoljan sastankom i odazivom. To samo znači da je i odgovornost ovog ministarstva u suradnji s drugim ministarstvima takva da na ovom području možemo i moramo učiniti više', zaključio je Božinović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene