Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Svjetski turistički vodiči svrstali su Istru u sam vrh najboljih i najzanimljivijih destinacija, najpoželjniju autodestinaciju i vinsku regiju te sjajnu destinaciju za jesenski gastro vikend.


Popularni američki portali Istru hvale kao jednu od najpoželjnijih vinskih regija. Gastro užici posebna su priča. Jesen se preporučuje kao najbolje vrijeme za posjet zbog berbe maslina, grožđa i sezone tartufa. Gastro vikendi predstavljeni su kao meka za gurmane iz čitavog svijeta.

>> Agroturizam napunio Istru u posezoni

Vezani članci Turisti u Zadru, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) "Ako ima njih osam, a naruče tri pizze i jednu litru negazirane ili gazirane vode, moramo prijeći preko toga" Ugostiteljstvo u Hrvatskoj (Foto: Dnevnik.hr) Udio nam je daleko od potencijala: Tolike milijarde prihoda od turizma, a domaća proizvodnja od toga gotovo da nema koristi

Istra je postala omiljeno odredište njemačkih kampera. Izdvojena je i kao najpoželjnija autodestinacija. U većini uglednih turističkih magazina u samom je vrhu najboljih odredišta za odmor.

Ono što je najbolje, Istra može i više. Prostor za rast i razvoj doživljaja još nije u potpunosti iskorišten.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook