Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Na proslavi Dana antifašističke borbe

Isti kostim, iste cipele: Županica ponovila odjevnu kombinaciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gaf koji je inače popularan među celebrityjima na crvenom tepihu dogodio se i na ovogodišnjoj proslavi Dana antifašističke borbe.

Sisačko- moslavačka Županica Marina Lovrić Mezel za današnju je svečanost odlučila obući identičnu odjevnu kombinaciju kao i prošle godine. Kombinaciju čine crni kostim s hlačama, a na nogama je, baš kao i prošle godine, imala cipele i torbu jednakog uzorka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odbačena kaznena prijava Županica Lovrić ipak nije županijskim novcem platila sinovu svadbu Slika nije dostupna Neistinito prikazivala podatke o plaći Sisačko-moslavačka županica u sukobu interesa

>> 'Status branitelja iz Domovinskog rata i branitelja mora biti jednak'

Isti kostim, iste cipele, jedino je kraj nje sada novi predsjednik Ivo Josipović umjesto Stjepana Mesića, zahvaljujući kojem i razlikujemo novu od stare fotografije. Ipak, možda je problem modnog gafa ostavila show-bizz zvijezdama, a ponovljena garderoba je zapravo poruka štednje u vremenu krize i recesije. Bilo da se radi o slučajnosti ili samo omiljenoj kombinaciji bit će zanimljivo koji će kostim izabrati za proslavu Dana antifašističke bore iduće godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene