Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Boris Miletić

Istarski župan donio važnu odluku o potrošnji vode: Stupa na snagu odmah

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je prije mjesec dana istarski župan donio Odluku o uvođenju mjera redukcije korištenja pitke vode I. stupnja za vodopskrbno područje Istarske županije, danas je tu istu odluku potpuno opozvao.

Iz Kabineta istarskog župana Borisa Miletića objavili priopćenje vezano za nove mjere o redukciji korištenja pitke vode. 

Pročitajte i ovo Boris Miletić Konačni obračun U Istri počinje rušenje ilegalnih gradilišta: "Nemojte pričati. Sjedni u bager, idi srušiti par kuća" Divlja gradnja u Istri - 5 VLADA BEZAKONJE Istra u borbi protiv ilegalne gradnje: Cijela naselja izgrađena bez dozvola, stavili rampe i blokiraju pristup moru

Priopćenje prenosimo u cjelosti

"Uslijed povoljnije hidrološke situacije na području Istarske županije, istarski župan Boris Miletić danas je opozvao Odluku o uvođenju mjera redukcije korištenja pitke vode I. stupnja za vodoopskrbno područje Istarske županije, koja je bila na snazi od 18. srpnja 2022. godine.

Župan je 20. kolovoza donio o ublažavanju mjera restrikcija, te u konačnici, u dogovoru s direktorima vodovoda i načelnikom Stožera civilne zaštite Istarske županije, i ovu najnoviju u potpunom ukidanju restrikcija, koja stupa na snagu odmah.

Miletić je kazao kako su uvedene mjere bile nužne kako bi se osigurala nesmetana opskrba pitke vode građanstvu i gostima te je još jednom uputio zahvalu svim građankama i građanima te poslovnim subjektima iz Istarske županije na razumijevanju i odgovornosti", stoji u priopćenju,

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene