Obavijesti Video Pretražite Navigacija
na portalu DNEVNIK.hr

Ispravak i isprika dr. Anti Kvesiću zbog objavljene pogrešne fotografije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na portalu DNEVNIK.hr u pogrešnom kontekstu objavili smo fotografiju prof. dr. sc. Ante Kvesića koji dijeli ime i prezime s uhićenim osječkim sucem. Radi se o nenamjernoj pogrešci zbog koje se ispričavamo ravnatelju Sveučilišne kliničke bolnice Mostar Anti Kvesiću.

Na portalu DNEVNIK.hr 9. lipnja objavili smo članak o velikoj akciji USKOK-a i uhićenjima osječkih sudaca. Vijest smo nenamjerno pogrešno ilustrirali fotografijom ravnatelja bolnice u Mostaru Ante Kvesića, umjesto uhićenog suca Ante Kvesića.

''Na navedenoj fotografiji prof. dr. sc. Ante Kvesić je netočno i pogrešno doveden u vezu s uhićenim sucima u Osijeku tako što ga se pogrešno prikazuje kao jednog od uhićenih. Navedenim postupanjem se prof. dr. sc. Ante Kvesić prezentira u negativnom kontekstu, čime su povrijeđena njegova prava i interesi te je nanesena šteta njegovu ugledu i časti'', reagirao je u zahtjevu za ispravak Kvesićev odvjetnik Ante Kožul. Navodi da se radi o potpuno drugoj fizičkoj osobi, koja uživa ugled u znanstvenoj zajednici i medicinskoj struci, posebno u području dječje kirurgije.

Prof. dr. sc. Ante Kvesić ni na koji način nije povezan s uhićenjima i ovim se putem još jednom ispričavamo doktoru Kvesiću. Napominjemo da smo vrlo brzo nakon objave pogrešne fotografije uočili svoju pogrešku i fotografiju zamijenili onom uhićenog suca Kvesića.

Ispričavamo se doktoru Kvesiću zbog neugodnosti prouzročenih objavom pogrešne fotografije te izražavamo žaljenje što je ravnatelj Sveučilišne kliničke bolnice Mostar pogrešno doveden u vezu s uhićenjem sudaca u Osijeku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene