Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PODIGAO PRAŠINU

Ispad Hasanbegovića na sjednici saborskih odbora o spolnom zlostavljanju, Selak Raspudić mu odbrusila: "Moram vas upozoriti da ovo nije predstava"

Aktualno Galerija Marija Selak Raspudić Marija Selak Raspudić Foto: DNEVNIK.hr Saborska sjednica o seksualnom zlostavljanju - 1 Saborska sjednica o seksualnom zlostavljanju - 1 Foto: DNEVNIK.hr Saborska sjednica o seksualnom zlostavljanju - 2 Saborska sjednica o seksualnom zlostavljanju - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Saborska sjednica o seksualnom zlostavljanju Galerija 1/4 >>
Što institucije mogu učiniti da bi spriječile spolno zlostavljanje, bila je tema zajedničke sjednice triju saborskih odbora.

Zajednička sjednica triju odbora organizirana je povodom prijava za spolno uznemiravanje na fakultetima i javnoj televiziji. Razgovaralo se o jasnijem definiranju koraka u postupanju u slučaju spolnog uznemiravanja.

Pročitajte i ovo Marin Miletić, Marija Selak Raspudić "Pogrešno se izrazila" Raskol u Mostu? Miletić prozvao Selak Raspudić zbog izjave o pobačaju, ona mu odgovorila: "U najtežoj sam izbornoj jedinici" Ilustracija pokrenuta interna istraga Isplivali novi slučajevi seksualnog zlostavljanja u Crkvi: "Druge eventualne žrtve neka sve prijave biskupiji"

Nakon uvodnih izlaganja, zastupnik Zlatko Hasanbegović podigao je prašinu svojom primjedbom.

"Razlog zbog kojeg smo se baš danas okupili ovdje je instrumentalizacija jednog važnog problema u svrhu obračuna u akademskoj zajednici", kazao je Hasanbegović.

"Ne možete reći da je sjednica organizirana tematski da bi se iskoristila za obračun jer je pokretanje sjednice započela puno prije tih imena", odgovorila mu je Marija Selak Raspudić.

"Ova tema se pojavila u hrvatskom javnom životu tek kada se u Beogradu pojavio slučaj gospodina Mike Aleksića", odvratio je na to Hasanbegović.

"Znam da Hasanbegović gaji osobitu ljubav prema kazalištu, no moram ga ipak upozoriti da ovdje nije riječ o predstavi, nego je riječ o ozbiljnom radu saborskih odbora", odbrusila mu je Selak Raspudić. 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene