Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRIVOĐENJE U PREČKOM

Hitna, vatrogasci i policija u zagrebačkom kvartu: "Vidjela sam kako baca stvari, stolice, posude od cvijeća, viče, galami"

Aktualno Galerija Policija u Prečkom - 2 Policija u Prečkom - 2 Foto: Vijesti u 17 Policija u Prečkom - 3 Policija u Prečkom - 3 Foto: Vijesti u 17 Bačene stolice Bačene stolice Foto: Vijesti u 17 +0 Policija u Prečkom - 1 Galerija 1/4 >>
Prava drama jutros se odvijala u zagrebačkom kvartu Prečko. Ispred stambene zgrade bilo je više naoružanih policajaca koji su pozvani zbog rastrojenog muškarca koji je od ranog jutra galamio i bacao stvari s prozora.

Policija je blokirala ulicu. Nakon dva i pol sata uspjeli su čovjeka uhititi i odvesti ga na kriminalističko istraživanje. Na terenu je bila hitna i vatrogasci.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća Nakon očevida Policija objavila detalje teške nesreće u kojoj je jutros stradao vozač: Preminuo je na licu mjesta

"Ja na prozor i vidim baca stvari, stolce s balkona, posude od cvijeća. Viče, galami, psuje, galami, baš ono grozno za čuti", rekla je Marija iz Zagreba.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene