Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Nema gdje ga nema

Novi projekt zbog kojeg će nas turisti voljeti još više

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Putovanje i odmor bez pristupa internetu mnogima su - nezamislivi. Osim u hotelima i restoranima, sve je veća potražnja za besplatnom bežičnom mrežom i na javnim prostorima, poput gradskih trgova i plaža. Hrvatska će zato ove godine dobiti 500 točaka za pristup besplatnom internetu, što je dvostruko više nego lani!

U svega nekoliko sekundi i uz nekoliko poteza na pametnom telefonu ili tabletu lako je pronaći smještaj, restoran ili neku manifestaciju. A da na spominjem društvene mreže i njihovu važnost.

Pročitajte i ovo Kruzer Norwegian Cruise Line Krstarenje iz noćne more Putnici jurili kroz šest država kako bi uhvatili kruzer koji ih je ostavio na obali: "Među nama ima teških bolesnika!" Konkretne turističke brojke - 3 Turizam u Hrvatskoj Po Uskrsu se sezona poznaje: Uspoređujući ovaj datum s lanjskim, gostiju je nešto manje, ali zbog jedne stvari taj podatak ne treba zabrinjavati

VIDEO Iz vlastitog doma do svjetski poznatih odredišta za nekoliko sekundi

Uskoro stiže novih 240 hotspot lokacija za besplatni pristup internetu - i na Jadranu i u unutrašnjosti. Za to će Ministarstvo turizma izdvojiti 2 milijuna kuna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene