Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Analiza Dnevnika Nove TV

IMOVINSKE KARTICE MINISTARA Tko ima 12 oranica, 4 vinograda, kuću, stan, dionice...?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Članovi Vlade predali su imovinske kartice, Dnevnik Nove TV donosi kartice četvorice ministara.

Jedini ministar koji je karticu objavio prije roka je ministar zaštite okoliša i prirode Slaven Dobrović. Evo što stoji u njegovoj kartici.

Pročitajte i ovo Ministar Oleg Butković i predsjednik Zoran Milanović Novi nastavak Butković za dobro jutro Milanoviću: ''Koje li ironije, uđeš u kampanju kao predsjednik, a iz nje izađeš kao kravokradica!'' Zoran Milanović Pozvao na glasanje Milanović: ''Tko god je dignuo ruku za Turudića, neprijatelj je Hrvatske''

Bivši sveučilišni profesor prijavio je ministarsku plaću od 22.200 kuna. Prijavio je i 5.000 kn mjesečno od fakulteta strojarstva, ali i 100.000 kn godišnje od samostalne djelatnosti. Po prijavljenim podacima supruga je nezaposlena.

Ministar Dobrović ima kredit od oko 79.800 eura. Ima stan i kuću u Zagrebu, ali i voćnjak na Ižu i vinograd u Pirovcu. Supruga ima dvije kuće u Varešu u BIH. Posjeduju dva automobila, a nemaju štednju.

Dio ministara izabranih u Sabor kao zastupnici predali su imovinske kartice u zakonskom roku za zastupnike, dakle do kraja siječnja. Jedan od njih je Oleg Butković.

Kao zastupnik prijavio je plaću nešto veću od 12 tisuća kuna. Nema štednje, prijavio je kredit od 219 tisuća eura. Posjeduje stan stan u Novom Vinodolskom, a supruga građevinsko zemljište. Imaju jedan automobil.

Miro Kovač, kao zastupnik, prijavio je plaću od oko 15 i pol tisuća kuna. Ima kredit od 1.247.000 kuna. Prijavio je samo stan kao nekretninu. U obitelji imaju automobil koji je u vlasništvu supruge, a posjeduje i dionice koje glase na ime djeteta, vrijede oko 10 tisuća kuna.

Tomislav Panenić, kao zastupnik prijavio je plaću od 14.112 kuna. Prijavio je kuću i 12 oranica, 4 vinograda, stan u Osijeku. U imovini su prijavljena dva automobila, dva traktora i radni stroj. Ima dionice u fondu branitelja. Panenić nema prijavljene ni štednju niti kredit.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene