Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posla ima

Ima i toga: Za županiju radi i administrativna tajnica tajnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Hrvatskoj postoji i posao tajnice tajnice. Obavlja se u zgradi Županije u Splitu.

Osim tajnice Županije splitsko-dalmatinske, na četvrtom katu zgrade, prostorije imaju i 'administrativna tajnica tajnice Županije', kako glasi puni radno mjesto, te 'pomoćnica tajnice Županije', piše Novi list.

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih

'Dopuštam mogućnost da je opis posla pomalo 'nezgrapan', ali činjenica je da je tajnica Županije u rangu pročelnika, a svi pročelnici imaju svoje tajnice.

Tražite posao? EU traži tajnice za plaću i do 20.000 kuna!

Obujam posla tajnice Županije uključuje pripremu županijskih sjednica, pripremu svih materijala te još obveza zbog kojih je također neophodno radno mjesto administrativne tajnice (koja se bavi daktilo-poslovima te svim drugim tajničkim poslovima), ali i pomoćnika tajnice Županije.

Uostalom, ako tajnik Sabora može imati tajnicu, nema razloga da isto ne bude i u Županiji', rekao je Davor Pavić, glasnogovornik Splitsko-dalmatinske županije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene