Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Primamljiv oglas

Tražite posao? EU traži tajnice za plaću i do 20.000 kuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svi oni koji su bez posla ili žele novi posao, a imaju iskustva u tajničkim poslovima zasigurno će biti zainteresirani za oglas koji je objavio Europski ured za odabir osoblja.

Europski ured za odabir osoblja objavio je oglas u kojem traže nekoliko osoba za obavljanje administrativno – tajničkih poslova u Bruxellesu i Luxembourgu. Kako stoji u oglasu, traže se osobe koje su talentirane, motivirane asistente koji će raditi niz poslova vezanih uz vođenje ureda.

U Hrvatskoj više od 380.000 nezaposlenih!

Pročitajte i ovo Ilustracija u čemu je problem? Traže direktora već 18 mjeseci! Popularna i dobro plaćena pozicija zjapi prazna Ilustracija Nova pravila Velika promjena: Poslodavci će morati navesti iznose plaća u oglasima za posao

On što kandidati moraju zadovoljiti je sljedeće Moraju imati odgovarajuću srednju ili visoku školu i imati najmanje tri, odnosno četiri godine iskustva, ovisno o tome za koju se poziciju prijavljuju.

Osim toga, moraju biti građani Europske unije te odlično znati engleski, francuski, njemački ili hrvatski jezik uz dobro poznavanje drugog jezika koji može biti engleski, francuski i njemački.

Najzanimljiviji detalj zasigurno je plaća – za 40 sati rada tjedno plaća iznosi od 2.345 eura do 2.645 eura mjesečno, ovisno o razini. Prijaviti se možete do 18. ožujka. Cijeli oglas možete pogledati OVDJE.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene